Bedrijfsweekend Nijmegen- Met City Challenge en VR Dinner game

Bij Bedrijfsweekend Nijmegen is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • 1 x Overnachting in een 3 sterren Hotel op basis van een 2-persoonskamer
  • 1 x goed verzorgd ontbijtbuffet
  • Goed verzorgd drie gangen diner
  • Nijmegen City Challenge
  • VR Dinnergame
  • Prijsjes voor het winnende team
  • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf €145,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 159,- p.p. exclusief btwVanaf 40 personen € 155,- p.p. exclusief btwVanaf 80 personen € 145,- p.p. exclusief btw

Groepen kleiner dan 20 personen, prijs op aanvraag

Exclusief toeristenbelasting van €2,90 p.p. per nacht
Drankjes op basis van nacalculatie

Extra mogelijkheden

  1-Persoonskamer - €59,- p.p. toeslag
  Annuleringsverzekering Europeesche
  Reisverzekering Europeesche
  Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag

  De prijs van dit bedrijfsweekend in Nijmegen is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

2 dagen Nijmegen-Stad van terras liefhebbers, hippe hotels en restaurants

Nijmegen is misschien niet de eerste stad waar je direct aan denkt, maar verdient wel predicaat top 5 van aantrekkelijkste steden van Nederland voor een weekend met uw medewerkers, vrienden of familie. Wist u dat Nijmegen de hoogste terrasdichtheid heeft van Nederland? Een ideale bestemming om gezellig samen een terrasje te pakken en sterke verhalen van de City Challenge met elkaar uit te wisselen.

Programmavoorstel

In onderstaand arrangement zijn we uit gegaan van een typisch Nijmegens restaurant, maar uiteraard kunnen we het aanpassen aan uw wensen. Ook het programma kunnen wij nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Dag 1

Vertrek met eigen vervoer naar Nijmegen - Optioneel per touringcar.
Aankomst in Nijmegen en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met koffie en lekkernij of goed verzorgd lunchbuffet.

14.30 uur        
Aanvang City Challenge Nijmegen.

16:30 uur        
Vrije tijd en mogelijkheid in te checken in het hotel en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

19.00 uur        
Aanvang VR Dinner Game - drie gangen diner.

21.45 uur        
Bekend maken winnende team.

22.00 uur
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar het uitgaansleven van Nijmegen te verkennen.

Dag 2

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur        
Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte - Optioneel kunnen we nog een activiteit voor u verzorgen.
Vertrek op eigen gelegenheid - Optioneel per touringcar.
Einde weekend.

Ludieke teambuildingsactiviteiten met competitie element

  City Challenge Nijmegen

  Met onze unieke Escape Challenge beleef je een ongekend avontuur in Nijmegen. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad.

  Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de prachtige historische stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

  VR Mini Escape Game

  De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

  Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Rijke historie en Bourgondisch genot

  De stad aan rivier de Waal, is de oudste stad van het land. De sfeer van de oude binnenstad met zijn rijke historie is een prachtig decor voor gezellige activiteiten en bourgondisch eten en drinken. Maar naast de rijke geschiedenis is Nijmegen vooral ook een hippe stad. Veel nieuwe initiatieven, bijzondere concepten en hippe restaurants en hotels. De culinaire hotspot aan de Waal is de voormalige Honigfabriek. Geen diner uit zakjes, maar een heerlijke maaltijd bereid met verse en lokale producten. Of wat dacht u van de brouwerijtjes met eigen gebrouwen bieren of koffie? Nijmegen is vooral ook een stad van bourgondisch genieten. Een keertje op chique? Alleen al in en vlakbij Nijmegen vind je 6 restaurants met een Bib Gourmand. En waar anders dan naar Wijndorp Groesbeek ga je heen voor een goed, lokaal en vooral heerlijk glas wijn.

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten! 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.