Bedrijfsfeest vieren in de historische kasteelstad - Samen met collega's losgaan op de dansvloer

Bij dit bedrijfsfeest in de Kasteelstad is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en thee en gesorteerd gebak.
  • 2 x luxe koude hapjes
  • 2 x gesorteerde warme hapjes
  • 4,5 uur drankarrangement (inclusief binnenlands en buitenlands gedistileerd)
  • 1 x broodje frikandel of kroket
  • Zaalhuur

Prijs: vanaf € 29,50 per persoon vanaf minimaal 50 personen. 

De prijs van dit feestarrangement in de kasteelstad geldig tot en met 31 december 2022.

Bedrijfsfeest in 's Heerenberg

Heeft u iets te vieren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende zalen waar u een spetterend feest kunt geven. Door onze jarenlange ervaring op gebied van feesten en partijen kunnen wij uw feest tot in de puntjes verzorgen en indelen zoals u dat wilt.

Persoonlijke aandacht en benadering zijn de kernwaarden voor ons bedrijf. Voeg daarbij de attente en professionele bediening, de creatieve keuken, gemoedelijke sfeer en de mooie ligging aan toe en u heeft alle ingrediënten voor een geweldig feest.

Zalen

Uw feest kunt u vieren in de diverse zalen. De zalen waarin het feest kan worden gegeven is de grote zaal, kleinere zalen en 'het grotje'.

Grote zaal: in de zaal kunt u een feest geven voor maximaal 300/500 personen. DJ's en bands kunnen geheel losgaan op een prachtig mooi podium. 

Kleinere zalen: in deze zalen kunt u feesten geven voor 20 personen, maar ook voor een groter gezelschap van maximaal 120 personen. 

Het Grotje: in het Grotje kunt u op de robuuste houten vloer gezellig bijkletsen met familie, vrienden/vriendinnen, kennissen en collega's. Op de dansvloer kunt u heerlijk de heupen los gooien. Het Grotje is aangekleed met sfeervolle verlichting. In het Grotje kunt u een feest geven voor 20 tot maximaal 100 personen. 

Sfeervolle locatie in het hartje van 's Heerenberg

Het sfeervolle eetcafé bevindt zicht in het sfeervolle historische gedeelte van Kasteelstad ‘s-Heerenberg.

Op het terras is het in de zomerdag heerlijk toeven, in het voorjaar lekker in het zonnetje en als het warm is zorgen de bomen en grote parasol voor de benodigde schaduw. Geniet van een kop Beukenhorst koffie met gebak van de befaamde Dudok, een heerlijke lunch of een lekker hapje bij uw biertje of wijntje. 

Mocht u een avondje willen stappen dan bent u bij ons op het juiste adres, regelmatig organiseren wij een avond met DJ, band of een thema avond.

Onze partner