3-daags Magisch en Middeleeuws Brugge - Top Incentive voor uw bedrijf

Bij deze deze 3-daagse Magisch en Middeleeuws Brugge incentive is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Goed verzorgd ontbijtbuffet
  • City Challenge
  • Goed verzorgde lunch
  • Rondleiding bierbrouwerij en proeven van huis gebrouwen biertje
  • Magic dinner

Groepstarieven:

Vanaf 25 personen € 389,- per persoon exclusief btw
Vanaf 50 personen € 369,- per persoon exclusief btw
Vanaf 100 personen € 349,- per persoon exclusief btw

De prijs van deze 3-daagse Magisch en Middeleeuws Brugge incentive is geldig tot en met 6 september 2024.

Beleef het middeleeuwse Brugge op magische wijze met uw team!

  Tijdens deze groepsreis zullen jullie de hoogtepunten van Brugge verkennen. Jullie zullen in teams de uitdaging aangaan tijdens de City Challenge, waarbij mysteries worden opgelost en bezienswaardigheden worden ontdekt. Ook staat er een bijzondere avond gepland: een diner onder begeleiding van een illusionist! Daarnaast zal er ook een rondleiding plaatsvinden in de bekendste bierbrouwerij van Brugge.

Programma Dag 1

  Bij aankomst in Brugge worden jullie hartelijk verwelkomd door onze professionele reisbegeleiding. Zij zullen jullie begeleiden en assisteren gedurende de hele reis, en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Na een warm welkom gaan jullie naar het hotel, waar jullie kunnen inchecken en installeren in de kamers. Na het inchecken hebben jullie vrije tijd om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen of even tot rust te komen in het hotel. Je kunt wellicht de nabijgelegen bezienswaardigheden verkennen, een wandeling maken door de sfeervolle straten van Brugge of genieten van een drankje op een terrasje. Optioneel organiseren wij voor jullie in heerlijk diner om samen het weekend te starten.

Programma Dag 2

  Nadat jullie hebben genoten van een uitgebreid ontbijtbuffet, beginnen we de dag met de City Challenge! In teams zullen jullie tegen elkaar de strijd aangaan tijdens verschillende opdrachten in dit spannende spel. De stad Brugge heeft last van een gevaarlijke drugsbende en het is de bedoeling dat jullie deze drugsbende gaan ontmantelen. Jullie zijn natuurlijk Undercover, dus probeer zo onopvallend mogelijk te handelen! Jullie vinden de opdrachten aan de hand van verschillende coördinaten, waarbij jullie tegelijkertijd de mooiste plekjes van Brugge zullen zien.

  Na de City Challenge is het tijd voor een smakelijke lunch. Jullie zullen genieten van een goed verzorgde maaltijd in een traditioneel Vlaams koffiehuis. Na de lunch heb je vrije tijd om op eigen gelegenheid de stad verder te verkennen. Je kunt jezelf onderdompelen in de sfeer van Brugge, een bezoek brengen aan musea, winkelen voor souvenirs of gewoon ontspannen en de schoonheid van de stad in je opnemen.

  In de namiddag vertrekken jullie naar de bekendste bierbrouwerij van Brugge voor een interessante rondleiding, waarbij jullie een huisgebrouwen biertje zullen proeven. Aansluitend zullen jullie hier ook dineren. Niet alleen zullen jullie hier een heerlijk warm- en koud buffet nuttigen, ook zal er voor en tijdens het diner een illusionist aanwezig zijn. Hij zal jullie met zijn illusies zeker weten te verwonderen! Na afloop van het diner is het tijd om het uitgaansleven van Brugge te verkennen waarbij er een bezoek kan worden gebracht aan één van de vele cafétjes.

Programma Dag 3

  Jullie beginnen de dag weer met een uitgebreid ontbijt in het hotel. Vervolgens is het tijd om uit te checken en op eigen gelegenheid weer naar huis te vertrekken. Optioneel verzorgen wij een extra activiteit voor jullie. Sluit jullie reis bijvoorbeeld af met een mooie rondvaart over de Brugse Reien of neem deel aan de chocolade tour en laat jullie zintuigen verrassen!

Personaliseer uw programma met een van onze unieke activiteiten:

  • Diner op de eerste avond: Begin uw reis goed door samen te starten met een goed verzorgd diner op een sfeervolle locatie. Er is tijd voor kennismaken en verbinding onder het genot van een drankje en een heerlijke maaltijd, het ultieme begin van uw reis!
  • Rondvaart over de Brugse Reien: Verken de mooie stad Brugge vanaf het water onder begeleiding van een professionele kapitein. Kom meer te weten over de bijzondere bezienswaardigheden terwijl u over de Brugse Reien vaart. 
  • Chocolade tour: Dompel uzelf onder in de wereld van de Belgische chocolade en prikkel al uw zintuigen door te ruiken en te proeven. Kom meer te weten over de oorsprong en evolutie van chocola en zie live hoe deze heerlijke lekkernij gemaakt wordt! 
  • Friet tour: Iedereen kent de Vlaamse friet natuurlijk, maar hoe is deze eigenlijk ontstaan? Tijdens de friet tour ontdekt u de geschiedenis en het productieproces van deze Vlaamse snack en eindig uw bezoek met een heerlijk frietlunch!
  • Fietstour door Brugge: Op zoek naar een actieve manier  om deze middeleeuwse stad te bezichtigen? Dan is de fietstour zeker iets voor u! Fiets met uw team onder begeleiding van een lokale gids de stad door en ontdek meer over al het moois dat Brugge te bieden heeft.

Of kiest u liever 1 van deze leuke activiteiten voor uw 3-daagse Brugge trip

  • Segway tour: De Segway is een uniek vervoersmiddel waarbij het besturen ervan al een ervaring op zich is. Combineer de Segway met het bezichtigen van de stad Brugge en u heeft een unieke activiteit voor uw gehele team.
  • Exclusieve feestavond met DJ: Wat is er mooier dan onder het genot van een drankje en met begeleiding van een live DJ te proosten op een geslaagd teamuitje! Tijdens deze feestavond is er een exclusieve ruimte afgehuurd voor u en uw team, in de bekendste bierbrouwerij van Brugge. Een uniek locatie waarbij er van alles mogelijk is! Heeft u een specifiek thema? Of is de reis georganiseerd ter ere van een bijzondere gelegenheid? Dan kunnen wij dit zeker meenemen in de organisatie van het event. Laat uzelf ontzorgen tijdens deze volledig verzorgde avond en geniet van dit onvergetelijke feest!
  • Paardentram: Wanneer jullie Brugge inkomen zullen de vele paardentrams jullie meteen opvallen. Hoe leuk is het om zelf met deze trams mee te mogen rijden? Verken de stad met paard en wagen terwijl u luistert naar het galopperen van de hoeven op de klinkers in de straten. Een uniek beleving die helemaal past bij het middeleeuwse Brugge!
  • VR Moord Game: Bevind uzelf in de wereld van Cluedo met deze spannende VR Game. Tijdens dit spel gaan jullie samen een moord oplossen en de dader opsporen. Met behulp van de VR bril gaan jullie op zoek naar het slachtoffer, het moordwapen, plaats van delict en natuurlijk de dader! De VR Escape Game kan georganiseerd worden op verschillende locaties in de stad.

Prachtige overnachtingsmogelijkheden

  Of u nou graag voor een gezellige groepsaccommodatie gaat of liever voor luxe tweepersoonskamers, wij hebben de  beschikking over verschillende prachtige overnachtingsaccommodaties met voor elk wat wils. Wij bieden in onze arrangementen de speciaal geselecteerde accommodaties aan die hun diensten in de afgelopen jaren hebben bewezen. Maar wij kunnen ook aan de hand van jullie wensen een overnachtingsaccommodatie op maat verzorgen.

  Onze hotels zijn in verschillende prijscategorieën beschikbaar. Echter heeft de gekozen datum wel invloed op het prijsaanbod. Wanneer u kiest voor een overnachting op een doordeweekse dag, zal dit voordeliger uitvallen dan wanneer u interesse heeft in een weekend overnachting. Ook maken sommige hotels onderscheid in een tweedaags- of driedaags arrangement. Samen met u vergelijken wij uw wensen met het beschikbare aanbod en kiezen we de beste optie voor uw gezelschap

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • Fietsverhuur

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.